Scripting-idei
3 participanți
Pagina 1 din 1
Sunteti de acord cu asa ceva?
Scripting-idei
Mi-a venit o idee,nush daca e tocmai buna dar...
Voi veniti cu idei despre scripting(in map si comanzi) iar cei care se pricep vor incerca sa le faca.
Daca aproba Niqu ideea voastra atunci incercam sa facem ceea ce ati spus ca sa imbunatatim servarul.
Voi veniti cu idei despre scripting(in map si comanzi) iar cei care se pricep vor incerca sa le faca.
Daca aproba Niqu ideea voastra atunci incercam sa facem ceea ce ati spus ca sa imbunatatim servarul.
Ultima editare efectuata de catre Dany in Vin Iul 08, 2011 12:57 am, editata de 2 ori
Re: Scripting-idei
Creatiile mele:cu aprobarea lu'Niqu vor aparea pe sv.
POZELE NU SUNT IN ORDEA BUNA DAR....VA DATI SEAMA
//=================================CASA DIN COPAC===================//
//===================================LA DMV SF==================//
//===========================================CASA ADMINULUI=================//
POZELE NU SUNT IN ORDEA BUNA DAR....VA DATI SEAMA
//=================================CASA DIN COPAC===================//
//===================================LA DMV SF==================//
//===========================================CASA ADMINULUI=================//
Sunt frumoase scripturile astea
Mai ales cazinou.Am vazut ca exista pe multe servere
Dar sunt Fs sau trebuie adaugate in GM??
Mai ales cazinou.Am vazut ca exista pe multe servere
Dar sunt Fs sau trebuie adaugate in GM??
Cred ca foloseste
[b]1.La admini ca la dany sau cine admin 4 ca pe srv numa pana la admin 5 e owner
2. sa fie alea cu 1 2 3 4 1337 1338 1339
3.Sa se puna sa ai mai multe masini personala max 9
4.La tow car company sa aiba o parta sa se deschida gen /opengate sau click
5.La tow car comanpy cand ati ridica masina pers sa o duca akolo la baza si casa o elibereze sa plateasaca o anumita suma de bani.
6.Ar fii fain ca arms dealer si drugs dealer sa fie o factiune sau ceva asa.
7.Sa se puna mai multe comenzi pe srv cred ca ar fii tare sa pui decodr pentr masini mia bine nu ca o sa zica ca lam copiat de pe prounionrp da ma facti cum vreti
8.Sa se puna radare si sa iei o animuta suma de bani ar fii tare sa fie puncte de permis
9. la admini comenzile sa fie colorate la 1 roz la 2 verde.....
10. Cam atat am avut de zis
2. sa fie alea cu 1 2 3 4 1337 1338 1339
3.Sa se puna sa ai mai multe masini personala max 9
4.La tow car company sa aiba o parta sa se deschida gen /opengate sau click
5.La tow car comanpy cand ati ridica masina pers sa o duca akolo la baza si casa o elibereze sa plateasaca o anumita suma de bani.
6.Ar fii fain ca arms dealer si drugs dealer sa fie o factiune sau ceva asa.
7.Sa se puna mai multe comenzi pe srv cred ca ar fii tare sa pui decodr pentr masini mia bine nu ca o sa zica ca lam copiat de pe prounionrp da ma facti cum vreti
8.Sa se puna radare si sa iei o animuta suma de bani ar fii tare sa fie puncte de permis
9. la admini comenzile sa fie colorate la 1 roz la 2 verde.....
10. Cam atat am avut de zis
win7- Mesaje : 8
Data de inscriere : 11/04/2011
Varsta : 34
Localizare : ESPÑA
Win:
Sunt admin 3 acum: la admine sa fac 1 2 3 4 1337 s.a.m.d nu ma prea pricep dar o sa incerca sa invat si asta.
Cu masinile personale nu imi da Niqu gm asa ca nush nici modul pe care il foloseste.
La tow car company pot sa pun poarta.
Cred ca pot sa pun si sa tracteze masina dar daca se da /rac nu garantez ca va ramane acolo.
Pot sa pun (la decor pt masini cred ca te referi la parcari frumoase....poate si treceri pt pitoni)
Pt radare am vazut un fs pe net ...daca il mai gasesc va spun.
Culoarea la comenzi e usor de facut.
End.
Sunt admin 3 acum: la admine sa fac 1 2 3 4 1337 s.a.m.d nu ma prea pricep dar o sa incerca sa invat si asta.
Cu masinile personale nu imi da Niqu gm asa ca nush nici modul pe care il foloseste.
Cred ca pot sa pun si sa tracteze masina dar daca se da /rac nu garantez ca va ramane acolo.
Pot sa pun (la decor pt masini cred ca te referi la parcari frumoase....poate si treceri pt pitoni)
End.
nu decor sic decodor sa se cumpere gent 150k...adica cand te sui intro masina personla ei pun un cod si cu decodoru sa spargo codu la toate masinile pers factiuneu.. si cand faci asa sa ati deie un anumit wanted cum fac in realDany a scris:Win:
End.
si mia venit o ideie Srv sa fie COMPLET in romana sa se puna la /help comezi colorate..
sa poti avea mai mult de o masina pers la TCC cand tracteza masinile sa le duc la baza da sa ramana akolo si casa o elibereze sa deie o anumita suma de bani cand faci permisu de conducere sa ati deie ex 10 puncte si daca te pride radaru sa ati iei un punt.. si daca rami fara permis sii te primde politi sa ati deie wanted sa fie gen ceva sa cumper de la magazin sa poti fura banca primaria politi da numa pentr gang/mafii si sa ati deie o anumita suma de bani sa fie un cazino si sa poti castiga bani la el sa zice ca dai 2k si daca castigi ati da mai mult.... sa fie mai decorat orasul si ideia aia cu ticket sa fie mai mult ticketu.. apoi sa ai numa 3kkk max in banca sau asa ceva sa fie mai multe comenzi in fata la politi akolo infata sa fie decoruri..
win7 a scris:nu decor sic decodor sa se cumpere gent 150k...adica cand te sui intro masina personla ei pun un cod si cu decodoru sa spargo codu la toate masinile pers factiuneu.. si cand faci asa sa ati deie un anumit wanted cum fac in realDany a scris:Win:
End.
si mia venit o ideie Srv sa fie COMPLET in romana sa se puna la /help comezi colorate..
sa poti avea mai mult de o masina pers la TCC cand tracteza masinile sa le duc la baza da sa ramana akolo si casa o elibereze sa deie o anumita suma de bani cand faci permisu de conducere sa ati deie ex 10 puncte si daca te pride radaru sa ati iei un punt.. si daca rami fara permis sii te primde politi sa ati deie wanted sa fie gen ceva sa cumper de la magazin sa poti fura banca primaria politi da numa pentr gang/mafii si sa ati deie o anumita suma de bani sa fie un cazino si sa poti castiga bani la el sa zice ca dai 2k si daca castigi ati da mai mult.... sa fie mai decorat orasul si ideia aia cu ticket sa fie mai mult ticketu.. apoi sa ai numa 3kkk max in banca sau asa ceva sa fie mai multe comenzi in fata la politi akolo infata sa fie decoruri..
Man sunt foarte bune ideile si stiu clar de unde le-ai luat:[nu fac reclama dar este un sv care are multi buti]
Dany a scris:stiu de unde leam luat da daca nu vrei nu facem nimic!win7 a scris:nu decor sic decodor sa se cumpere gent 150k...adica cand te sui intro masina personla ei pun un cod si cu decodoru sa spargo codu la toate masinile pers factiuneu.. si cand faci asa sa ati deie un anumit wanted cum fac in realDany a scris:Win:
End.
Man sunt foarte bune ideile si stiu clar de unde le-ai luat:[nu fac reclama dar este un sv care are multi buti]
Pai eu vreau dar...asta e si mai greu de facut in primul rand...nu e nimeni pe sv mai ales niqu ca sa imi arate unde e tcc ca eu pun garduri dar unde...daca nu e nimeni pe sv nu pot sa fac nimic...
Din anumite motive nu pot intra pe server mai mult 1-2 minute.
Hai sa stabilim o data si o ora.
Cred ca as putea sa intru pe server de pe 13 iulie pana pe 25 iulie.
niqu dc nu deschizi srv? daca sar putea ami dai inca o sansa? daca vrei da daca nu nu in fine deschide srv plzzzNiQu a scris:Din anumite motive nu pot intra pe server mai mult 1-2 minute.
de pe 09 iulie pana pe 10 iulie server va fi OFF pentru ca nu sunt acasa
iar pe 11-12-13 iulie serverul va deschid dupa ora 11(acelas motiv ca cel de sus)
iar pe 11-12-13 iulie serverul va deschid dupa ora 11(acelas motiv ca cel de sus)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum