Time off server
3 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Time off server
Mult mias dori sa se re intoarca serveru care o fost odata
cretanu12- Mesaje : 21
Data de inscriere : 24/04/2011
Varsta : 27
Localizare : Barlad...Judetul Vaslui.
Serverul este OFF pentru mult timp (mai exact pana cand voi face rost de bani pentru host) pana atunci voi deschide un server de metin pentru ca as avea mai mult succes cu el.Inca nu am reusit sa hostez serverul de metin din cauza ca e cam complicat insa sunt sponsorizat si sper sa il redeschid cat de curand.Dupa ma voi extinde si voi redeschide si serverul de samp.
Poate pana atunci devine Dany "expert" in samp si ne va ajuta sa facem un server unic si frumos.(eu nu am mai avansat in samp pentru ca sunt prea ocupat cu acel server de metin).
Poate pana atunci devine Dany "expert" in samp si ne va ajuta sa facem un server unic si frumos.(eu nu am mai avansat in samp pentru ca sunt prea ocupat cu acel server de metin).
Uite ma voi apuica si eu de scripting am 1 prieten care e si el incepator...
cretanu12- Mesaje : 21
Data de inscriere : 24/04/2011
Varsta : 27
Localizare : Barlad...Judetul Vaslui.
Cred ca ma las de facut acel server de metin am aflat ceva si mia cam pierit cheful de acel server.
As vrea sa revin tot pe samp dar de unde fac rost de bani pentru host?
am gasit la gamesiasi (nu stiu cat de serioasa este aceasta firma)
4 euro - 50 de sloturi.
Dar hai sa cautam soluti ca sa facem rost de bani eu am incercat sa fac cont la google advens (plata pentru click pe reclama) dar din pacate a fost refuzata cererea din cauza forumul (ca este hostat gratuit) si inca 2 motive.
Voi ce idei aveti?
As vrea sa revin tot pe samp dar de unde fac rost de bani pentru host?
am gasit la gamesiasi (nu stiu cat de serioasa este aceasta firma)
4 euro - 50 de sloturi.
Dar hai sa cautam soluti ca sa facem rost de bani eu am incercat sa fac cont la google advens (plata pentru click pe reclama) dar din pacate a fost refuzata cererea din cauza forumul (ca este hostat gratuit) si inca 2 motive.
Voi ce idei aveti?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum